GoMore delebiler med faste parkeringspladser

GoMore tilbyder også delebiler med faste parkeringspladser for at fremme deling af biler i byerne. Du finder delebilerne i vores app, ligesom du finder andre lejebiler i appen. 

Modellen adskiller sig fra vores primære forretning, nabo-til-nabo biludlejning, ved at det er GoMore og ikke private borgere, der udlejer bilerne. Derudover vil man som lejer ikke opleve en mærkbar forskel. Bilerne er Nøglefri og kan kvikbookes, så de kan hentes, lige når det passer dig. Bilerne har GoMore-klistermærker på siden og bagpå. 

Parkering - Frederiksberg Kommune

Bilerne har p-licens til hele Frederiksberg Kommune. Ved aflevering skal bilerne parkeres på en tidsubegrænset parkeringsplads så tæt som muligt på den adresse, hvor du oprindeligt afhentede bilen. Bilen må ikke parkeres på en delebilsplads eller en tidsbegrænset parkeringsplads. Vær opmærksom på tidsbegrænsning på pladser, hvor der er lademulighed.

Parkering - Københavns Kommune 

Bilerne har p-licens til hele Københavns Kommune og har fået tildelt en fast delebilsparkering reserveret til GoMore. Ved aflevering skal bilen parkeres på dens faste parkeringsplads på den adresse, hvor du oprindeligt afhentede bilen. Den præcise adresse fremgår også af appen. Er pladsen mod al forventning ikke ledig, skal bilen tilbageleveres indenfor en radius af 500 meter fra bilens faste parkeringsplads i Københavns Kommune. Bilen må aldrig afleveres på en tidsbegrænset parkeringsplads. Vær opmærksom på tidsbegrænsning på pladser, hvor der er lademulighed.

Beskeder 

Bilerne udlejes fra profilen GoMore med et profilbillede med GoMores smil. Når du booker en af bilerne, er det GoMores Customer Care team du skriver med og som hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. 

Jeg er udlejer og synes bilerne påvirker mine bookinger 

Antallet af biler, som GoMore udlejer i eget navn, vil være meget begrænset i første omgang. Vi følger udviklingen nøje og vil ikke konkurrere med vores eksisterende udlejere, men trække flere gode lejere til platformen. Der er perioder, hvor vi centralt i de større byer har flere lejere end udlejere og efterspørgslen er større end udbuddet. Vi følger hele tiden efterspørgslen og udbuddet for at sikre, at vores udlejere får mest muligt ud af den lokale efterspørgsel. Hvis du mener, at en GoMore bil i nærheden påvirker dine bookinger, skal du kontakte os via keyless@gomore.com

Hvis du har spørgsmål eller feedback, hører vi meget gerne fra dig på keyless@gomore.com.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.