GoMore tager et nyt skridt for deling af biler


GoMore begynder i den kommende tid at udleje biler i eget navn på Frederiksberg. Du finder bilerne i vores app, ligesom du finder andre lejebiler i appen. Der vil i første omgang være tale om få biler i eget navn, men hvis modellen er succesfuld, vil antallet vokse og blive udvidet til det øvrige København. 

Modellen adskiller sig fra vores primære forretning, nabo-til-nabo biludlejning, ved at det er GoMore og ikke private borgere, der udlejer bilerne. Derudover vil man som lejer ikke opleve en mærkbar forskel. Bilerne vil være Nøglefri og have kvikbooking slået til, så de kan bookes og hentes af dig, lige når det passer. Bilerne vil GoMore-klistermærker på siden og bagpå. 

Parkering

Bilerne har p-licens til hele Frederiksberg. Ved aflevering skal bilerne parkeres på en tidsubegrænset parkeringsplads så tæt som muligt på den adresse, hvor du oprindeligt afhentede bilen. Bilen må ikke parkeres på en delebilsplads eller en tidsbegrænset parkeringsplads. Vær opmærksom på tidsbegrænsning på pladser, hvor der er lademulighed.

Beskeder 

Bilerne udlejes fra profilen GoMore med et profilbillede med GoMores smil. Når du booker en af bilerne, er det GoMores Customer Care team du skriver med og som hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. 

Jeg er udlejer og synes bilerne påvirker mine bookinger 

Antallet af biler, som GoMore udlejer i eget navn, vil være meget begrænset i første omgang. Vi følger udviklingen nøje og vil ikke konkurrere med vores eksisterende udlejere, men trække flere gode lejere til platformen. Der er perioder, hvor vi centralt i de større byer har flere lejere end udlejere og efterspørgslen er større end udbuddet. Vi følger hele tiden efterspørgslen og udbuddet for at sikre, at vores udlejere får mest muligt ud af den lokale efterspørgsel. Hvis du mener, at en GoMore bil i nærheden påvirker dine bookinger, skal du kontakte os via keyless@gomore.com

Hvis du har spørgsmål eller feedback, hører vi meget gerne fra dig på keyless@gomore.com.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os