Levering og afhentning af lejebil

Som udlejer kan du tilbyde at levere og afhente din bil som en ekstra service. 

At tilbyde levering og afhentning er en fantastisk måde at promovere din bil i søgeresultaterne og gør det endnu mere bekvemt for lejere at leje din bil.

Hvis du som udlejer gerne vil tilbyde at levere din bil til lejere i fx lufthavne, på lejerens adresse, eller et helt andet sted, kan du aktivere levering på din bilannonce. Husk at din bil skal afhentes på samme lokation, som bilen leveres på.

Prisen for levering som omfatter både levering og afhentning, sætter du selv på din bilprofil. Nogle udlejere vælger at tilbyde gratis levering på afstande, der ligger tæt på bilens hjemmeadresse.

Du aktiverer levering under Dine biler > Administrer bil > Parkering og levering.

Vælg hvor langt væk fra din bils hjemadresse du er villig til at levere og afhente. Du kan vælge forskellige km-intervaller, du er villig til at levere inden for.

Hvis din bil har GoMore Nøglefri kan du også tilbyde levering og afhentning. Du skal blot parkere bilen i nærheden af det aftalte leveringssted, og lejeren kan herefter selv afhente bilen ved hjælp af vores app. Lejer afleverer bilen omkring samme lokation som ved levering, med mindre andet er aftalt med dig som udlejer.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.