Hvilke krav skal mine biler leve op til som erhvervsudlejer?

  1. Bilen skal være ansvarsforsikret efter gældende dansk lov og fuldt kaskoforsikret i et offentligt registreret (DMR) forsikringsselskab. Udlejer må opkræve lejer en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skadehændelse. Forsikringen skal desuden inkludere vejhjælp uden beregning for lejer, som kan rekvireres 24 timer i døgnet.
  2. Bilen må ikke have en egenvægt på over 3.500 kg.
  3. Alle biler og varevogne der udlejes på GoMores platform, må ikke have kørt mere end 350.000 km.
  4. Bilen må ikke være mere end 18 år gammel regnet fra første indregistreringsdato.
  5. Hvis nødvendigt skal bilen have tilladelse til udlejning uden fører jf. Udlejningsbekendtgørelsen. Læs mere om hvordan dit køretøj får denne tilladelse hos SKAT her. Som erhvervsudlejer er du til enhver tid ansvarlig for at sikre de rette tilladelser og forsikring på dine biler.
  6. Udlejer skal sikre, at bilen har en synlig og fungerende parkeringsskive til rådighed i bilen på ethvert tidspunkt af udlejningen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan Udlejer blive opkrævet et gebyr op til 750 DKK, hvis der udstedes en parkeringsbøde i lejeperioden, som skyldes den manglende parkeringsskive.
  7. Udlejer skal sikre at informationen til deres vejhjælp er tilgængelig for lejer under "Værd at vide om bilen". Herunder skal der stå nummeret til vejhjælp, samt foretrukne lokation ift. bugsering af bilen.
  8. GoMore forbeholder sig retten til at deaktivere biler, hvis bilen ikke overholder ovenstående krav eller har mange skader/nedbrud/dårlige ratings. Udlejer vil blive informeret herom og bilannoncen kan aktiveres igen, når fejl eller skader er udbedret.
Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.