Hvilken stand og vedligehold forventes af mine biler som erhvervsudlejer?

Vedligeholdning

Det er dit ansvar at sikre, at en bil altid udlejes i forsvarlig stand, og at den overholder alle lovkrav i forhold til periodisk syn, dæk, dæktryk og mønsterdybde, sikkerhedsudstyr mv.. Inden udlejning indestår du for, at bilen er tjekket og efterfyldt med tilstrækkelig olie, kølervæske, vand, sprinklervæske m.m.. Derudover skal bilen til enhver tid være præsentabel og leve op til sin beskrivelse og billeder på GoMore. Herunder at bilen ud fra det annoncerede, ikke må have væsentlige fejl og mangler ift. bilprofilen, som f.eks røde advarselslamper der lyser. GoMore forbeholder sig retten til ud fra GoMores vurdering at aflyse en leje eller reducere lejeprisen, hvis en bil ikke lever op til dette. Du kompenseres ikke for tabt lejeindtægt i det tilfælde. Hvis en Leje må aflyses, fordi bilen ikke er udlejningsklar grundet udlejers forhold, betales et aflysningsgebyr på 500kr.

Rengøring

Vi anbefaler, at dine biler bliver rengjort indvendigt og udvendigt hver 3-4 uge afhængig af sæson og aktivitet. GoMore har et samarbejde med SteamRex, et kørende rengøringsfirma, der kan rengøre din bil, der hvor den holder og når det passer dig. Hvis du er interesseret i at høre mere kontakt os på keyless@support.dk

Før værksted/vejhjælp

Før din bil skal på værksted eller du bestiller vejhjælp, skal du sikre dig, at bilen er låst op via appen, så startspærren er slået fra. Ellers kan din bil ikke starte. Når du har Nøglefri teknologi i din bil bliver der automatisk slået en anti-tyveri funktion til, når bilen er låst med appen. Ved at låse bilen op i appen, slås startspærren fra og bilen kan startes.

Periodisk syn

Selvom en bil er synet for nyligt kan der godt opstå fejl og nedbrud, som ikke nødvendigvis skyldes lejers brug af bilen. I tilfælde af tvivl ved placering af ansvar for skader, skal skaden tilses på et uafhængigt værksted, for at dokumentere om lejer bærer ansvaret eller ej. Du kan læse mere under “Skadebehandling” og “Mekaniske og elektroniske skader”.

Klargør din bil til vinteren

Når sæsonen byder på minusgrader, betyder det frost og is på bilens vinduer. Vi anbefaler, at du har en isskraber liggende i din bil, så lejer kan komme hurtigt og sikkert afsted. Mange lejere søger specifikt på vinterdæk, så vil du være sikret flere bookinger i løbet af vinterhalvåret, anbefaler vi, at du får monteret vinterdæk på dine biler. Med vinterdæk får lejer et bedre vejgreb og kortere bremselængde, hvilket kan forhindre potentielle ulykker. Hvis du ikke tilføjer vinterdæk, skal du altid sikre, at bilens dæk har tilstrækkelig mønsterdybde.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.