Lejers brug af genbrugspladser

Når din lejer kører på genbrugspladsen med din erhvervsregistrerede bil, skal du være opmærksom på, at flere genbrugspladser opkræver et gebyr for indkørsel med en erhvervsbil.

Du kan med fordel registrere dine biler hos de forskellige genbrugspladser for at undgå opkrævninger.

Skulle genbrugspladsen ikke have mulighed for at registrer dine biler, kan du sende dem lejekontrakten for den gældende lejeaftale, som en bekræftelse på, at bilen har været brugt i et privat ærinde.

Du finder lejekontrakten under dine afsluttede lejeaftaler ved at klikke på lejen det drejer sig om og herefter på "print lejekontrakt" nederst på siden. Vær opmærksom på, at du kun kan finde tidligere lejekontrakter på din GoMore profil på hjemmesiden og ikke i appen.

Skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os på support@gomore.dk.