Hvordan er jeg forsikret, når jeg udlejer min bil privat gennem GoMore?

Når du udlejer din bil privat på GoMore, tegnes der automatisk en udlejningsforsikring, der dækker din bil, når den er udlejet.

GoMores udlejningsforsikring leveres af Tryg og indeholder fuld ansvars- og kaskoforsikring, samt vejhjælp. 

Forsikringen gælder i Danmark. Ved udlandskørsel i EU og lande omfattet af Det Grønne Kort skal lejer tilkøbe udlandsforsikring, når bilen bookes.

Skulle din lejer være så uheldig at få en skade, hæfter lejer via sin selvrisko på forsikringen. Lejer har en selvrisiko på 5.500 kr. (6.000 kr. for bookinger foretaget fra og med d. 02.01.2024) per skade, men kan også tilkøbe nedsat selvrisiko når bilen bookes, så selvrisikoen nedsættes til 1.500 kr. eller 0 kr. per skade. 

Skadebehandling og opkrævning af lejers selvrisiko håndteres af Tryg og er ikke noget du selv stå for som udlejer, når du udlejer på GoMore. Du skal blot sørge for at bruge den digitale lejekontrakt i GoMore appen, hvorved bilens stand dokumenteres inden og efter udlejning.

Du kan læse mere om kravene til forsikring af din bil og de fulde forsikringsbetingelser her og oprette din bil til udlejning  her.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.