Mobilitetsgaranti

Hvis din leasingbil går i stå, yder de fleste bilmærker gratis assistance også kaldet "mobilitetsgaranti". 

Dækningen inkluderet i den gratis assistance varierer fra bilmærke til bilmærke, så vi anbefaler at undersøge det pågældende bilmærkes vilkår for gratis assistance. Det er en service, du kan benytte dig af 24 timer i døgnet, hvis du oplever driftsstop eller tilfælde, som gør almindelig brug eller kørsel umulig. Bemærk at udefrakommende fejl og påvirkninger typisk ikke er inkluderet i dækningen og oftest dækker assistancen blot de første 12-24 måneder af bilens levetid. Betingelser og vilkår finder du i dit Garanti- og eftersynshæfte i handskerummet eller online på bilmærkets hjemmeside. 

Lever den gratis assistance ikke op til dit behov, kan du tilkøbe vejhjælp, når du bestiller din leasingbil. Vejhjælp dækker også udefrakommende fejl og påvirkninger og dækker i den fulde leasingperiode. Vær opmærksom på, at mobilitetsgarantien som regel ikke dækker brugte leasingbiler, da de oftest vil være overskrevet den periode som garantien dækker (12-24 måneder). 

Særligt for GoMore Nøglefri udlejere: husk at låse bilen op via appen for at sikre, at startspærren er slået fra inden vejhjælp tilkaldes.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.