Må jeg køre til udlandet i min leasingbil?

Hvor dækker forsikringen?

12-36 måneders aftaler: Leasingforsikringen dækker udover Danmark også i EU, samt Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien, og lande omfattet af Det Grønne Kort.

1-6 måneder aftaler: Ved korttidsleasing dækker leasingforsikringen (ved tilkøb) i følgende lande: Sverige, Norge, Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Portugal, San Marino, Spanien, Schweiz, Storbritannien og Vatikanstaten.

Se lande omfattet af Det Grønne Kort.

Før og under en biltur til udlandet med din leasingbil, er det vigtigt at huske:

1. Tjek om det er lovpligtigt at have vinterdæk på i det land, du kører til.

2. Alle vores leasingbiler har kaskoforsikring inkluderet i leasingydelsen, og af den grund er du dækket af SOS vejhjælp i udlandet. Ved mekanisk fejl på bilen eller startvanskeligheder i udlandet, skal du kontakte SOS på +45 7010 5052. Vi anbefaler desuden, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

3. Medbring del 1 af registreringsattesten, når du kører til udlandet. Ved henvendelse til GoMore eller direkte til vores leasingpartner kan du få udleveret registreringsattesten forud for din ferie. Bemærk at behandlingstiden kan være +3 uger, da den skal rekvireres fra SKAT.