Kørsel i udlandet med din leasingbil

Før og under en biltur til udlandet med din leasingbil, er det vigtigt at huske:

1. Tjek at du har det lovpligtige sikkerhedsudstyr med, bl.a. en sikkerhedsvest, advarselstrekant, førstehjælpskasse eller pulverslukker.

2. Tjek om det er lovpligtig at have vinterdæk på, hvis der er sne.

3. Undersøg om du er dækket af SOS eller Tryg Vejhjælp Europa i udlandet.

3a. SOS: Gem telefonnummeret på SOS +45 70105052. Vi anbefaler desuden, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

3b. Tryg Vejhjælp Europa: Ved mekanisk fejl på bilen eller startvanskeligheder i udlandet, skal du kontakte Tryg Vejhjælp Europa: +45 70 11 20 00. Læs mere og få udskrevet betingelserne her.

4. Ved henvendelse til leasingudbyderen, kan du få udleveret registreringsatteste forud for din ferie i udlandet. Bemærk at behandlingstiden kan være +2 uger.

Ved udlejning af din bil på GoMore skal del 1 af bilens registreringsattest (og KUN den) ligge i bilen.

Leasingforsikringen dækker udover Danmark også i EU, samt Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien, og lande omfattet af Det Grønne Kort.

Se lande omfattet af Det Grønne Kort.