Kørsel i udlandet med din leasingbil

Hvor dækker forsikringen?

12-36 måneders aftaler: Leasingforsikringen dækker udover Danmark også i EU, samt Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien, og lande omfattet af Det Grønne Kort.

1-6 måneder aftaler: Ved korttidsleasing dækker leasingforsikringen (ved tilkøb) i følgende lande: Sverige, Norge, Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Portugal, San Marino, Spanien, Schweiz, Storbritannien og Vatikanstaten.

Se lande omfattet af Det Grønne Kort.

Før og under en biltur til udlandet med din leasingbil, er det vigtigt at huske:

1. Tjek om det er lovpligtigt at have vinterdæk på i det land, du kører til.

2. Undersøg om du skal kontakte SOS eller Tryg Vejhjælp Europa, når du er i udlandet. Har du kaskoforsikring hos Tryg, er du dækket af Tryg Vejhjælp Europa. Det fremgår af dine forsikringsdokumenter, som du modtog ved leasingperiodens start.

2a. Dækning hos SOS: Ved mekanisk fejl på bilen eller startvanskeligheder i udlandet, skal du kontakte SOS +45 70105052. Vi anbefaler desuden, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

2b. Dækning hos Tryg Vejhjælp Europa: Ved mekanisk fejl på bilen eller startvanskeligheder i udlandet, skal du kontakte Tryg Vejhjælp Europa: +45 70 11 20 00. Læs mere om Tryg Vejhjælp Europa her.

3. Medbring registreringsattesten, når du kører til udlandet. Ved henvendelse til GoMore eller direkte til vores leasingpartner kan du få udleveret registreringsattesten forud for din ferie. Bemærk at behandlingstiden kan være +3 uger, da den skal rekvireres fra SKAT.