Aflevering af leasingbil

Inden din leasingaftale udløber, bliver du kontaktet med nærmere information om aflevering min. 3 uger før. Der vil være mulighed for en ny leasingaftale gennem GoMore, og du kan altid kontakte os på leasing@gomore.dk eller 89889902 for at høre nærmere om vores aktuelle leasingtilbud.

Nøglefri: Har du Nøglefri installeret i din leasingbil, er det dit ansvar at at opsige abonnementet og planlægge afinstallation og returnering af den Nøglefri enhed inden din leasingbil afleveres til vores samarbejdspartner. Opsig din Nøglefri aftale ved at skrive til keyless@gomore.com.

12-36 måneders leasingaftaler
Har du en leasingbil på en 12-36 måneders aftale, skal din bil afleveres hos en uvildig synsstation ved endt leasingperiode. Den uvildige tredjepart gennemgår bilen for eventuelle skader og overkørte kilometer ud fra afleveringsguiden.

Er bilen leaset i samarbejde med GoMore og LeasePlan, skal bilen afleveres tilbage hos en Applus+ synsstation. LeasePlan kontakter dig inden aflevering med et link til bestilling af tid og nærmere info.

Er bilen leaset i samarbejde med GoMore og ALD, skal bilen leveres tilbage hos en FDM synsstation. På samme måde kontakter ALD dig før aflevering med et link til bestilling af tid og nærmere info.

Du kan aflevere din bil tilbage i hele landet på en synsstation nær dig. Du vil kunne vælge synsstation, når du booker tid til aflevering.

Se afleveringsguide for leasingbiler i samarbejde med ALD Automotive.

Se afleveringsguide for leasingbiler i samarbejde med LeasePlan.

1-4 måneders korttidsleasing
Har du en korttidsleasingbil (1-4 måneders aftale), skal du aflevere bilen samme sted, som du hentede den. Du behøver ikke bestille tid til aflevering, men må meget gerne informere gomore@enterprise.dk på forhånd.