Aflevering af leasingbil

Inden din leasingaftale udløber, bliver du kontaktet med nærmere information om hvor og hvornår du skal aflevere din leasingbil. 

Du kan læse vores blogpost om hvad GoMore gør for at sikre en tryg tilbagelevering af din leasingbil her.


Nøglefri:

Har du Nøglefri installeret i din leasingbil, er det dit ansvar at at opsige abonnementet af den Nøglefri enhed inden din leasingbil afleveres retur. Opsig din Nøglefri aftale ved at skrive til keyless@gomore.com, så hjælper vi dig med at booke tid til afinstallation inden du afleverer din leasingbil.


Leasing i 12-36 måneder:

Når du leaser en bil i 12-36 måneder gennem GoMore, skal du altid aflevere bilen tilbage til en FDM eller Applus+ station nær dig. Stationerne er specialiserede i professionel og uvildig gennemgang af leasingbiler ud fra fastsatte krav for tilbagelevering. Det vil sige, at din bil bliver gennemgået af en tredje part, der ikke er involveret i din leasingaftale. 

Er bilen leaset i samarbejde med GoMore og LeasePlan, skal bilen afleveres tilbage hos en Applus+ synsstation. LeasePlan kontakter dig inden aflevering med et link til bestilling af tid og nærmere info.  

Er bilen leaset i samarbejde med GoMore og ALD, skal bilen leveres tilbage hos en FDM synsstation. På samme måde kontakter ALD dig før aflevering med et link til bestilling af tid og nærmere info. 

Du kan aflevere din bil tilbage i hele landet på en synsstation nær dig. Du vil modtage en email med et link, hvor kan booke tid til aflevering nær dig.

Se afleveringsguide for leasingbiler i samarbejde med ALD Automotive.

Se afleveringsguide for leasingbiler i samarbejde med LeasePlan.


Leasing i 1-4 måneder:

Har du en korttidsleasingbil (1-4 måneders aftale), skal du aflevere bilen samme sted, som du hentede den. Du behøver ikke bestille tid til aflevering, men må meget gerne informere gomore@enterprise.dk på forhånd.

Har du brug for en ny leasingbil? Skriv eller ring til os på leasing@gomore.dk eller 89889902 og vi hjælper dig videre med en ny aftale :-)

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.