Hvis din leasingbil går i stykker i udlandet

Det er SOS eller Tryg Vejhjælp Europa, der hjælper dig i udlandet, hvis du bliver syg, får problemer med leasingbilen eller kommer ud for et færdselsuheld. Se din leasingaftale eller forsikringscertifikat, hvis du er i tvivl om hvilken udbyder, der hjælper dig i udlandet.

SOS: +45 70 10 50 52. Vi anbefaler, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

Tryg Vejhjælp Europa: +45 70 11 20 00. Læs mere og få udskrevet betingelserne på  www.tryg.dk/tryg-vejhjaelp-europa.