Anhængertræk

Der vil ved en række af vores leasingtilbud være mulighed for at få sin bil leveret med fast anhængertræk. Tilkøbet af dette vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse igennem hele leasingperioden. Tillægget afhænger af det enkelte bilmærke og den pågældende bilmodel. Klik på "Gå til bestilling" for at se om det er muligt.

Hvis ikke du finder anhængertræk under tilvalgsmuligheder, vil det ofte være tilladt selv at montere anhængertræk på bilen. Leasingtager skal inden montering kontakte leasingudbyder og indhente en tilladelse. Montering skal ske ved et autoriseret værksted, og anhængertrækket må som udgangspunkt ikke afmonteres igen og følger derved bilen ved udløb. Leasingtager hæfter for alle eventuelle skader herved.