Anhængertræk på leasingbil

Anhængertræk kan tilkøbes ved bestilling og vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden. Når du tilvælger anhængertræk ved bestilling, vil din leasingbil bliver leveret med anhængertræk monteret.

Hvad koster anhængertræk?

At påmontere et anhængertræk er et job for en mekaniker. Når du vælger at få monteret anhængertræk gennem GoMore, foretages monteringen på et autoriseret mærkeværksted. Biltypen kan også påvirke prisen på den nye trækkrog. Det er ikke tilladt at montere anhængertrækket selv for at spare penge. Færdselsstyrelsen kræver, at montering af anhængertræk skal ske på et momsregistreret autoreparationsværksted, eller hos en momsregistreret virksomhed med salg af biler til private. Prisen afhænger af det enkelte bilmærke og den pågældende bilmodel. Klik på "Gå til tilvalg og bestilling" for at se prisen på det pågældende tilbud.

Må jeg selv få monteret anhængertræk?

Ja. Du skal inden montering kontakte os på leasing@gomore.com og indhente en tilladelse. Montering skal ske ved et autoriseret værksted, og anhængertrækket må som udgangspunkt ikke afmonteres igen og følger derved bilen ved udløb. Som leasingtager hæfter du for eventuelle skader herved.