Betaling af lift og leje

Lift og lejeaftaler betales online via betalingsmodulet på vores platform.

Indtjeningen overføres automatisk til bilistens eller udlejerens GoMore saldo 24 timer efter, at liftet er kørt eller lejen er slut.

Som bilist eller udlejer kan du til enhver tid herefter udbetale din indtjening til din egen bankkonto uden gebyr ved at vælge "udbetal" i saldo-oversigten

GoMore Saldo

Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 13. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene være på din bankkonto den næstfølgende hverdag. Bemærk: Det er ikke muligt at udbetale penge til en udenlandsk konto.

Du kan altid se dine kontobevægelser her.