Udbetaling af penge fra din GoMore saldo

Hvis du som bilist har penge på din GoMore saldo, kan du til enhver tid overføre dem til din bankkonto. Du skal blot vælge ’Udbetal’ inde i din saldo-oversigt. Udbetalingen er gratis.Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 13. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene være på din bankkonto indenfor 1-2 bankdage herefter.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at udbetale penge til en udenlandsk bankkonto.