Opsigelse af leasingperiode

Leasingbil på 12 måneders leasingaftale
Leasingtager har ved en 12 måneders leasingaftale ikke mulighed for at opsige sin leasingaftale i løbet af leasingperioden.

Leasingbil på 24 måneders leasingaftale
Selvom leasingaftalen er indgået for en længere periode, har leasingtager ved en 24 måneders leasingaftale mulighed for at tilbagelevere sin bil allerede efter 12 måneder. Leasingtager har således mulighed til at opsige sin leasingaftale efter 11 måneder med 1 måneds opsigelse mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden. Opsigelsen har virkning, når den er kommet frem til leasinggiver og opsigelsen skal ske skriftligt. Opsigelsen kan sendes på e-mail: aflevering@privatleasing.dk.

Leasingbil på 36 måneders leasingaftale
Selvom leasingaftalen er indgået for en længere periode, har leasingtager ved en 36 måneders leasingaftale mulighed for at tilbagelevere sin bil allerede efter 12 måneder. Leasingtager har således mulighed til at opsige sin leasingaftale efter 11 måneder med 1 måneds opsigelse mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden. Opsigelsen har virkning, når den er kommet frem til leasinggiver og opsigelsen skal ske skriftligt.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os