Leasing af brugte biler

Vi tilbyder leasing af brugte biler, også kendt som releasing. Bilerne er kosmetisk og teknisk klargjorte og kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen, da bilerne har været leaset ud før.

Når du leaser en brugt bil, opnår du de samme fordele, som hvis du leaser en ny bil: priserne er som oftest inkl. 25.000 km årlig kørsel, forsikring og service. Som noget særligt har vores brugte biler typisk en udbetaling lavere udbetaling end vores nye biler. En anden fordel er, at bilerne har været brugt af GoMore medlemmer og nu klar til endnu en tur som leasingbil. Ved at lease en brugt bil er du med til at spare CO2 fra produktionen af en ny bil og du er med til at genbruge de biler, der allerede findes.

De fleste bilmærker yder kun gratis assistance/mobilitetsgaranti ved driftstop de første 12-24 måneder af bilens levetid. Du kan tilvælge vejhjælp, når du bestiller. Bilens fabriksgaranti gælder i den fulde leasingperiode. For spørgsmål kontakt os på leasing@gomore.dk og 89889902. 

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.