Lejekontrakt

Lejekontrakten skal udfyldes og underskrives af lejer og udlejer inden hver lejestart på GoMore.

Lejekontrakt kan udfyldes på udlejers telefon i vores app. Har udlejer ikke smartphone, kan lejekontrakten printes. Vi anbefaler til hver en tid, at den digitale lejekontrakt i vores app anvendes, da aftalen hermed er tilgængelig for begge parter og GoMore. Vi anbefaler også, at der tages billeder af bilen inden og efter udlejning og ved skader. Dette kan gøres i den elektroniske lejekontrakt i vores app. Hvis I ikke har muligheden for at billededokumentere skaden via vores app, kan I med fordel gøre det ved blot at tage almindelige billeder.

Der skal i lejekontrakten dokumenteres eventuelle eksisterende skader på bilen, antal kørte kilometer, samt bilens brændstofniveau ved lejestart.

Ønsker du at bruge lejekontrakten i papirformat, kan lejekontrakten findes og printes fra din bilannonce i din bil oversigt,  her. Eventuelle skader sket i lejeperioden på bilen noteres også her.

Lejekontrakten printes ved at gå ind under bilens profil og trykke på knappen “ udskriv”.

Husk, at udover lejekontrakten, skal ejer også printe en kopi af bilens infoblad, som skal opbevares i bilen under udlejning. Infobladet kan printes samme sted som lejekontrakten.