Erhvervsudlejning på GoMore

Biler på gule plader, papegøjeplader og varebiler, der ikke er privatejet og registreret til privat personkørsel eller godstransport privat, er ikke omfattet af GoMores forsikringsdækning hos Tryg ved privat biludlejning. Du kan dog stadig udleje din eller dine biler som erhvervsudlejer.

Når du opretter dit køretøj til udlejning, skal du blot oprette bilen som erhvervsbil.

Som erhvervsudlejer, skal alle udlejninger være dækket af din egen forsikring. Forsikringen skal som minimum inkludere fuld ansvars- og kaskoforsikring, samt vejhjælp og du må maksimalt opkræve lejer en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skadehændelse. Vejhjælp skal ske uden beregning og skal kunne rekvireres 24 timer i døgnet alle ugens dage.

I tilfælde af skader sket under udlejning, har du som erhvervsudlejer det fulde ansvar for skadebehandlingen. GoMore kan hjælpe med opkrævning af selvrisiko eller skadeomkostninger hos lejer, når skaden er udbedret og erhvervsudlejeren kan dokumentere det med fx en faktura og værkstedsrapport. Yderligere assisterer GoMore med kommunikationen mellem erhvervsudlejeren og lejeren, hvis det er nødvendigt, men GoMore kan ikke holdes ansvarlig for skader sket før, under og efter en udlejning.

Enhver skattemæssige indberetning af privat brug af erhvervsregistrerede køretøjer, ved udlejning gennem GoMore, er udlejers ansvar. GoMore er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for de eventuelle skattemæssige konsekvenser af udlejningen og påtager sig ingen forpligtelser eller hæftelse i forbindelse hermed.

Kontakt GoMore på +45 89 88 99 01 eller support@gomore.dk ved spørgsmål vedr. udlejning som erhvervsudlejer.

OBS: GoMores opkrævning af selvrisiko hos lejer, gælder for udlejninger godkendt efter d. 01.06.22.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os