Erhvervsudlejning på GoMore

Biler på gule plader, papegøjeplader og varebiler, der ikke er privatejet og registreret til privat personkørsel eller godstransport privat, er ikke omfattet af GoMores forsikringsdækning via Tryg ved privat biludlejning. Du kan dog stadig udleje din eller dine biler som erhvervsudlejer.

Når du opretter din bil til udlejning, skal du blot huske at oprette bilprofilen som erhverv. Det foregår alt sammen i GoMores app eller hjemmeside.

Som erhvervsudlejer, skal alle udlejninger være dækket af udlejers egen udlejningsforsikring. Udlejers udlejningsforsikring skal som minimum have en dækning tilsvarende GoMores gældende forsikring via Tryg ved privat biludlejning. Det vil sige, men ikke begrænset til, inkludere fuld ansvars- og kaskoforsikring, samt vejhjælp og maksimalt have en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skadehændelse. Vejhjælp skal ske uden beregning og skal kunne rekvireres 24 timer i døgnet alle ugens dage.

I tilfælde af skader sket under udlejning, har man som erhvervsudlejer det fulde ansvar for skadebehandlingen og opkrævning af selvrisiko fra lejer. GoMore assisterer med kommunikationen mellem erhvervsudlejeren og lejeren, hvis nødvendigt, men kan ikke holdes ansvarlig for skader sket før, under og efter udlejning på GoMore.

Enhver skattemæssige indberetning af privat brug af erhvervsregistrerede køretøjer, ved udlejning gennem GoMore, er udlejers ansvar. GoMore er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for de eventuelle skattemæssige konsekvenser af udlejningen og påtager sig ingen forpligtelser eller hæftelse i forbindelse hermed.

Kontakt GoMore på +45 89 88 99 01 eller support@gomore.dk ved spørgsmål vedr. udlejning som erhvervsudlejer.