Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg overdrager min bil til lejer?

Når du overdrager din bil til lejer, skal du se lejers kørekort og bekræfte lejers identitet, kørekortnummer og at lejer samt evt. ekstra fører er mindst 21 år og har haft kørekort i minimum 1 år. 

På biler defineret som premium af GoMore, skal Lejer samt eventuelle ekstra førere af bilen være fyldt 25 år og have haft kørekort i minimum 1 år. Hvis bilens nyværdi er mellem DKK 1.000.000 - 2.000.000 skal lejer samt eventuelle ekstra førere af bilen være fyldt 28 år og have haft kørekort i minimum 1 år.

Som udgangspunkt er det kun lejer, der må køre bilen med mindre lejer har tilkøbt en ekstra fører. Den ekstra fører må ikke hente bilen uden lejer, da du og lejer sammen skal gennemgå bilens stand og underskrive lejekontrakten. 

Opdager I nye skader eller er der ubeskrevne skader på bilen ved overdragelse til lejer, skal de noteres i lejekontrakten inden lejestart. Du kan som udlejer også notere eksisterende skader på bilen inden overdragelse til lejer under fanen "lejedokumenter" i indstillingerne for din bilprofil.

Lejer har lov til at aflyse lejen ved at kontakte GoMore support, hvis bilens stand ikke svarer til billederne og beskrivelsen af bilen på gomore.dk

Lejekontrakten skal underskrives af både lejer og udlejer ved lejens begyndelse.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.