Krav til lejer

For at kunne leje bil på GoMore skal du:

• Have gyldigt kørekort.
  • Være fyldt 21 år.
  • Have haft kørekort i 1 år.
  • For lejere under 23 år tillægges et forsikringsgebyr på 25 kr. pr. lejedøgn.
  • Hvis lejer har udenlandsk kørekort, skal lejer kunne fremvise et gyldigt pas eller nationalt ID-kort.
  • Bemærk, at det er muligt, at tilkøbe én ekstra fører af bilen. Det er lejers fulde ansvar, at den ekstra fører lever op til forsikringsbetingelserne. Flere detaljer kan findes her.

Ovenstående dokumentation for både fører og ekstra fører skal fremvises til udlejer ved afhentning af bil.