Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer af din private bil.

GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil, hvis du vælger at have enheden installeret i minimum 12 måneder. Som udlejer binder du dig til en periode på mindst 6 måneder. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer, så du får mulighed for flere udlejninger. Du kan beholde Nøglefri enheden så længe du har lyst.

GoMore Nøglefri installeres af vores samarbejdspartnere i København, Aarhus eller Kolding.

Hvis du leaser en bil gennem GoMore, kan du tilvælge Nøglefri, når du bestiller en leasingbil.

Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere om Nøglefri, så kontakter vi dig snarest muligt.