Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer såfremt du er bosat i indre København, Aarhus, Odense eller Aalborg. GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil såfremt du vælger at have enheden installeret i min. 12 måneder. Du kan beholde Nøglefri enheden så længe du har lyst. Bindingsperioden er på 6 måneder og du vil først kunne få enheden afinstalleret efter denne periode. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Lejer betaler ikke ekstra for at leje en Nøglefri bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer og du får mulighed for flere udlejninger.

Hvis du ikke er bosat i indre København, Aarhus, Odense og Aalborg, er Nøglefri dog stadig mulig - kontakt os på keyless@gomore.dk og hør nærmere!