Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer af din private bil, såfremt du er bosat i indre København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil, når du vælger at have enheden installeret i min. 12 måneder.

Du kan beholde Nøglefri enheden så længe du har lyst. Bindingsperioden er på 6 måneder og du vil først kunne få enheden afinstalleret efter denne periode. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer og du får mulighed for flere udlejninger.

Hvis du ikke er bosat i indre København, Aarhus, Odense og Aalborg, er Nøglefri dog stadig mulig - kontakt os på keyless@gomore.dk og hør nærmere!

Hvis du skal lease en bil, kan du tilvælge Nøglefri, når du bestiller en GoMore Leasing bil.