Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer af din private bil.

GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer, så du får mulighed for flere udlejninger. Du kan beholde Nøglefri enheden i din bil så længe du har lyst. Enheden skal dog returneres til GoMore i tilfælde af, at du sælger din bil eller hvis bilen bliver totalskadet.

GoMore Nøglefri installeres af vores samarbejdspartnere i København, Aarhus eller Kolding.

Hvis du leaser en bil gennem GoMore, kan du tilvælge Nøglefri, når du bestiller en leasingbil.

Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere om Nøglefri, så kontakter vi dig snarest muligt.