Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer af din private bil.

GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil, hvis du vælger at have enheden installeret i min. 12 måneder.

Du kan beholde Nøglefri enheden så længe du har lyst. Bindingsperioden er på 6 måneder, og du vil først kunne få enheden afinstalleret efter denne periode. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer, så du får mulighed for flere udlejninger.

Den Nøglefri enhed installeres af vores samarbejdspartnere i København eller Aarhus. Hvis du skal lease en bil, kan du tilvælge Nøglefri, når du bestiller en GoMore Leasing bil.

Kontakt os på keyless@gomore.dk og hør nærmere!