Hvem producerer teknologien, der bliver installeret i min bil?

GoMore samarbejder med tyske Invers, som er den førende producent af nøglefri-teknologi. Invers har mere end 25 års erfaring med at udvikle og producere nøglefri-teknologi og anvendes af ledende delebils- og flådestyringsvirksomheder i hele verden.

Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere om Nøglefri, så vil vi kontakte dig snarest muligt.