Hvem installerer GoMore Nøglefri i min bil?

Enheden bliver installeret af udvalgte værksteder, som er særligt uddannede i at installere Nøglefri teknologi. Værkstederne følger specifikke retningslinjer for hvert bilmærke og model.

GoMore samarbejder med værksteder i København, Aarhus og Kolding. Du skal selv køre bilen tur/retur fra værkstedet.

Når din bil har fået installeret GoMore Nøglefri, er det dit ansvar som udlejer at teste at GoMore Nøglefri og at startspærren virker efter hensigten ud fra de testinstrukser, du får tilsendt fra GoMore.

Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere om Nøglefri. Så kontakter vi dig snarest muligt for at forklare, hvordan du kommer igang.