Hvem installerer GoMore Nøglefri i min bil?

Enheden bliver installeret af udvalgte værksteder, som er særligt uddannede i at installere Nøglefri teknologi. Værkstederne følger specifikke retningslinjer for hvert bilmærke og model.

GoMore samarbejder med værksteder i København, Århus og Kolding. Du skal selv køre bilen tur/retur fra værkstedet.

Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere om Nøglefri. Så kontakter vi dig snarest muligt for at forklare, hvordan du kommer igang.