Hvordan foregår en udlejning med GoMore Nøglefri?

Afhentning og aflevering er simpelt og GoMore appen vil guide lejeren igennem processen.

30 minutter før lejeaftalen starter vil GoMore appen vise lejeren bilens lokation på et kort, der gør det nemt at finde bilen. Lejeren udfylder herefter den digitale lejekontrakt i lejers app og vil som det første blive bedt om at tage 8 billeder af bilen for at dokumentere bilens stand. Lejer har også mulighed for at dokumentere skader på bilen, hvis de ikke allerede er angivet på listen over eksisterende skader. Når lejer har dokumenteret bilens stand, vil lejer kunne låse bilen op via appen. Lejer finder nøglen i bilens handskerum, hvor udlejer har placeret den forud for en udlejning. Aflæsning af kilometerstand og brændstofniveau aflæses automatisk af nøglefrienheden, men lejer bekræfter i appen at informationerne er korrekte.

Lejer gennemgår en tilsvarende proces ved tilbagelevering. Hvis der er kommet en skade på bilen, skal lejer dokumentere skaden og tage billeder i appen.