Hvordan er min bil forsikret under udlejning med GoMore Nøglefri?

Tryg forsikrer din bil under lejeperioden og 30 minutter inden lejens start. GoMore's udlejningsforsikring indeholder fuld ansvar- og kaskoforsikring samt vejhjælp. Forsikringen tegnes automatisk, når en leje foretages via GoMore. Det er et krav for dækning, at GoMore’s betingelser for privat biludlejning og Trygs forsikringsbetingelser overholdes. 

Udenfor lejeperioden er det stadig din almindelige bilforsikring, som skal dække evt. skader. Se gerne vores anbefalinger til sikker opbevaring af nøglen uden for lejeperioden. 

  1. Placér først nøglen i bilen, når du har en udlejning og så tæt som muligt på lejeperiodens start. Hent nøglen igen i bilens handskerum efter endt udlejning. 
  2. Hvis du ønsker at have nøglen liggende ofte eller mere permanent i bilen for at få flest mulige bookinger, anbefaler vi, at du opbevarer nøglen i en RFID-pose, som du har i en aflåst nøgleboks inde i handskerummet. 
  3. Du fortæller dine lejere, hvad koden er til din nøgleboks ved at skrive koden i ”Værd at vide om bilen” eller i en besked til lejer, inden lejen starter.
Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.