Hvad er GoMore Nøglefri?

GoMore Nøglefri gør det muligt at afhente og aflevere en bil uden udlejer er til stede.

GoMore har installeret en lille enhed i udlejers bil, der gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore appen.

Bookingprocessen er den samme som ved alle andre udlejninger – lejer anmoder om bilen og udlejer godkender. Hvis udlejer har kvikbooking slået til, bliver lejers booking automatisk godkendt og lejer kan hente bilen med kort varsel. Du kan læse mere om kvikbooking her

Lejer afhenter og afleverer bilen uden udlejer er der. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk aflæst.

Se her, hvordan en Nøglefri bil bliver afhentet og afleveret: