Hvordan afhenter og returnerer jeg en bil med GoMore Nøglefri?

Afhentning og returnering er simpelt og GoMore appen vil guide dig igennem processen.

30 minutter før begyndelsen af din leje, vil GoMore appen vise dig bilens eksakte lokation på et kort, der gør det nemt at finde bilen. Når du har fundet bilen, er det første du skal gøre, at tage 8 billeder af bilen for at dokumentere bilens stand. Du får også mulighed for at dokumentere skader på bilen, hvis de ikke allerede er angivet på listen over eksisterende skader. Når du har dokumenteret bilens stand, kan du låse bilen op via appen. Du finder nøglen i bilens handskerum. Du vil blive bedt om at tjekke, at den automatiske aflæsning af bilens kilometerstand og brændstofniveau er korrekt.

Når din lejeperiode slutter og bilen leveres tilbage, vil du gennemgå en tilsvarende afleveringsproces. Hvis der er kommet en skade på bilen, vil du skulle dokumentere skaden og tage billeder i appen.

Bare rolig, du behøves ikke huske alt det udenad - appen guider dig nemt og hurtigt igennem processen.