Udbetaling af penge for leje

Lejeindtægten overføres til din GoMore konto 24 timer efter lejeperiodens afslutning. Du kan til hver en tid derefter få pengene udbetalt til din egen bankkonto uden gebyr ved at trykke på den grønne knap, hvor der står udbetal under din  saldo.

Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 16. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.

Du kan altid se din kontos bevægelser her