Hvor afleverer jeg Nøglefri bilen efter endt leje?

Ved afslutningen af din leje skal du returnere bilen i samme område, som du hentede den inden for en radius på 500 meter eller max 5 minutter til fods. Dvs. at du gerne må parkere bilen på en nabogade eller lignende til der hvor du afhentede den, så længe det er i samme område, som bilen har parkeringslicens til.

Hvis du hentede bilen fra en privat parkeringsplads, skal du blot returnere den samme sted. Det er bedst på forhånd at tjekke med udlejer, om der gælder særlige afleveringstidspunkter her.

Hvis du returnerer bilen mere end 500 meter eller 5 minutter til fods fra bilens adresse uden aftale med udlejer, kan du blive opkrævet et gebyr på 500 DKK.

Bemærk at det altid er dit ansvar at parkere bilen lovligt og forsvarligt i det område, hvor bilen har parkeringslicens til og på en ikke-tidsbegrænset parkeringsplads. Hvis du parkerer bilen ulovligt, et sted hvor den ikke har licens til at holde eller på en parkeringsplads med tidsbegrænsning, er det dit ansvar at betale for eventuelle afgifter forbundet med parkeringen.

Se video for, hvordan afhentning og aflevering fungerer:

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os