Betaling af lift

Hvis du som bilist går ind på din liftoversigt og klikker på den grønne knap, der viser antallet af passagerer på liftet, får du en oversigt over, hvad hver passager skal betale. Her finder du samtidigt også direkte links til samtalerne med dine passagerer på liftet.

Pengene overføres til din GoMore saldo 24 timer efter du har kørt liftet. Du kan til hver en tid herefter udbetale pengene til din bankkonto uden gebyr. Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 13. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at udbetale dine penge til en udenlandsk konto.

Du kan altid se dine kontobevægelser her