Skal jeg tillade kvikbooking, hvis jeg har GoMore Nøglefri installeret?

Du behøver ikke tillade kvikbooking for at have GoMore Nøglefri installeret. Du kan stadig vælge at modtage helt almindelige lejeanmodninger, som du skal godkende, og hvor du bestemmer hvornår, din bil kan lejes og af hvem.

Hvis du vælger at slå kvikbooking til, kan din bil bookes, uden at du skal godkende anmodningen først. Det kan være med til at sikre dig flere udlejninger. Du slår kvikbooking til under "dine biler" på din profil.

Du kan læse mere om kvikbooking her